Första hjälpen – Utbildningar i olycksfall

Idag erbjuder vi fem olika  standard första-hjälpen utbildningar för dig och ditt företag. Läs även gärna längst ned på sidan om de specialutbildningar vi kan ta fram utformade efter just ditt företag behov.

Du kan enkelt beställa eller ställa dina frågor genom att ringa oss på 0766 – 434355 eller skicka oss ett meddelande via vårt kontaktformulär.

Hjärt-lungräddning med hjärtstartare 3 timmar (HLR kurs)

Hjärt-lungräddning-med-hjärtstartare-3-timmar-HLR kursDet finns en stor möjlighet att överleva ett hjärtstopp om någon i din närhet omedelbart larmar och startar hjärt-lungräddning (HLR). Om det dessutom finns tillgång till en hjärtstartare och personen som hjälper dig kan använda den ökar möjligheten att du överlever avsevärt. I kursen får du lära dig grundläggande kunskaper i hur du utför hjärt-lungräddning med med hjälpa av en hjärtstartare.

Första hjälpen/hjärt-lungräddning  4.5 (HLR kurs)

Första-hjälpen-hjärt-lungräddning-HLR-kursVad gör du om en person i din närhet plötsligt sätter i halsen och inte kan andas? Eller faller ihop medvetslös eller om deras hjärta stannar? Med rätt kunskaper och tillräckligt med självförtroende för att använda dem kan du rädda liv. Här kan du lära dig de grundläggande och livsviktiga kunskaper i första hjälpen och hjärt- och lungräddning (HLR). Här fokuserar vi på vad du kan göra för att hålla en person vid liv utan en hjärtstartare, innan ambulansen kommer fram till platsen.

Första hjälpen/ Hjärt-lungräddning BARN 4.5 Tim (HLR Kurs Barn)

Första-hjälpen-Hjärt-lungräddning-BARN-HLR-kursVad gör du om ditt barn plötsligt sätter i halsen och inte kan andas?
Faller i trappan, blir medvetslöst eller skär sig på kökskniven?
I Kursen Hjärt- och lungräddning för barn ger vi dig grundläggande kunskaper i första hjälpen, inklusive HLR.
Här har vi anpassat innehåll och övningar efter ditt barns behov, så att du kan vara förberedd, ifall det värsta skulle hända.

Målgruppsanpassning och Fördjupningsämnen ca1,5 tim/ämne

Genom att kartlägga risker och behov av specifika skador/olyckor, kan vi anpassa utbildningen så att rätt kunskap ges på rätt sätt, utifrån dina erfarenheter.
Exempel på fördjupningsämnen: Skall, nack och ryggskador, förgiftningar, sår och brännskador, hastigt insjuknande och skelettskador.

Psykologisk Första hjälpen 3 tim

Psykologisk Första hjälpen 3 timUtbildningen syftar till att ge alla deltagare beredskap och kunskap och tillräckligt med mod att stötta och hjälpa en medmänniska i en akut kris eller svår skada. Vi vet idag vad människor behöver när livet utsätter oss för svåra prövningar, och till stor del kan vi runt omkring med stor fördel göra ett fint omhändertagande om vi bara vet hur.

Specialutbildningar inom Första Hjälpen

  • Livräddning vid el-skada
  • Samarit-utbildningar
  • Idrottsskador
  • Situationsanpassade utbildningar.

Du kan beställa alla våra utbildningar genom att skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär eller ringa oss på 0766 – 434355.