Historien om oss

Utbildningar och utbildningsprojekt har alltid genomsyrat mitt liv.

När jag tittar tillbaka ser jag det hos min tid hos Röda korset där arbetade jag som utbildningsledare, verksamhetsutvecklare och handledare och inom medlemsutveckling.
Men även hos min tid som seminarieledare, processledare och utbildare för family-labs utbildningar och familjehandledning.

Men jag startade tillslut eget när mitt behov att kombinera alla mina intressen blev alltför lockande.

Vem gör vad i företaget?

Jag startade eget för att jag ville hjälpa att utveckla organisationer, företag och de personer de består av. Att få vara med på resan där en person har blivit så modig att de tagit stegen mot bättre kommunikation, självinsikt eller förståelse är fantastiskt.

När jag hjälper mina kunder använder jag de kunskaper jag lärt mig från family-labs utbildningar och familjehandledning. Många av mina seminarier och utbildningspunkter är baserade på teorier framlagda av Jesper Juul som är psykoterapeut och grundare av Family-labs.

Tack vare min erfarenhet av att utbilda och utveckla människor från alla yrkesgrupper och situationer, samt min utbildning som pedagogisk projektledare kan jag hjälpa dig från en önskan om förändring och utmaning till trygghet och växande.

Med mig arbetar även Christer Jönsson som med 30 års erfarenhet som utbildare inom olycksfall håller i alla våra Första hjälpen-kurser, som vi anordnar i samarbete med Röda korset. Christer tar även uppdrag som verksamhet och ledarskaps coach, främst för företag inom besöksnäringen där han har många års erfarenhet som företagare och aktiv i flera turistorganisationer.

Har du några frågor om vår verksamhet eller vill ta kontakt med oss angående en utbildning, så gör du det enklast via vårt kontaktformulär eller via våra kontaktuppgifter här under.

Ulrika Kragell 1
Ulrika Kragell
Tel: 0766 – 434355
Mail: ulrika@kragell.se
Christian
Christer Jönsson
Tel: 070 – 5718462
Mail: Christer@hallevikscamping.se