Föreläsningar för dig som förälder

föresläsningar-för-dig-som-förälderI varje föreläsning får du ta del av viktiga insikter som kan leda till stora förändringar på det personliga planet. Vi pratar om hur du kan relatera till din barn och hur du kan tänka kring det stora ansvaret föräldraskap.

Alla föreläsningar sträcker sig till ca 1.5 timmar och är tillgängliga för företag, organisationer och föreningar

Vi hoppas att när du går ifrån våra föreläsningar med nya insikter, känt igen dig i vårt material och kanske även skrattat lite och haft en rolig eftermiddag.

Fråga oss om aktuella föreläsningar

Populära föreläsningar för dig som förälder idag är:

Har du ett barn som skriker och bråkar? GRATTIS!
 Då har du ett kompetent barn.

Ta del av en inspirationsstund om vad ditt barns reaktioner betyder och vad du som person behöver för att utvecklas till någon som klarar livets berg- och dalbana.

Konsten att säga NEJ. Här utforskar vi tanken att våga tycka ett nej är okej.

Att kunna se det som en möjlighet att lära känna en annan människa lite mer. Att glädjas åt att denna människa vet vad hon/han vill. Vi tittar också på hur man bäst sätter man gränser och varför.

Måste du bråka nu, kan du inte bara göra som jag vill?!

Här tittar tittar vi på en vanlig vardag för många av oss. Dagen börjar med hämtning på dagis/skola med tillhörande bråk. Sedan vill många av oss sätta oss ned med en god kopp kaffe. Men då är det dags att handla, laga mat, sedan hjälpa till med läxor, leka taxi, mer mat, borsta tänder och nattning.
När dagen har gått känner du dig bara som en tjatig förälder och önskade att du bara kunde vara på ett annat sätt. Denna föreläsningen handlar om just detta, att hitta ett föräldraskap som du kan njuta av.

Alla föreläsningar och kurser genomförs i samarbete med Family-lab, som är Jesper Juuls utbildning och rådgivningsnätverk, www.family-lab.se. Om du är intresserad eller vill veta mer är du välkommen kan du skicka dina uppgifter, så tar vi kontakt.

Fråga oss om aktuella föreläsningar