Coachning för egenföretagaren

Som egenföretagare är du ofta din egen chef. Det är en frihet som många längtar efter, men samtidigt ett stort ansvar. Det är din uppgift att skaffa kunder, bygga ditt varumärke samt planera för företagets framtid.

Att ha någon utomstående att bolla med gör det lättare att ta beslut, men kan också ge dig en bättre överblick över var ditt företag är på väg. Det ger dig tid att tänka på vilken slags chef du vill vara och hur du vill att ditt företag ska utvecklas.

Under verksamhetscoachning arbetar vi med ditt ledarskap och de värderingar som styr dig. Allt för att hitta din energi och ge dig och ditt företag bättre förutsättningar för utveckling.

Vad ger coachning för företagaren till…

… företaget?

Företagare som arbetar med coachning känner att de har ett större stöd och känner sig därför mer trygga och mindre ensamma i sitt företagande.

Utveckling av företaget sker snabbare om du sätter upp mål med en utomstående person, än om du endast sätter upp egna mål. Tillsammans kan vi även hitta nya intressanta arbetsområden att utveckla.

… dig som person?

Under våra samtal får du en bättre överblick över ditt företag. Men också vilken slags ledare du måste vara för dig själv för att du ska trivas och ditt företag ska utvecklas.

Tillsammans hittar vi det unika i dig och ditt företagande, en förändring som kommer att märkas både inåt och utåt. När en person börjar känna sig mer organiserad infinner sig ett lugn som kommer att märkas av dina kunder, ditt nätverk och dina närmaste relationer.

… företag och familjeliv?

Som egenföretagare kan familjelivet ibland komma i kläm. Under våra pratstunder kan vi även prata om hur du bäst kan kombinera båda delarna, så att alla mår så bra som möjligt.

Klicka på företag och familj för att läsa mer om fördelarna med att balansera egenföretagande med familjelivet.

Detta låter redan intressant eller hur? Om du vill veta mer får du gärna ta kontakt genom att maila ulrika@kragell.se eller ringa oss på 0766 – 434355.