Coachning för medlemsstyrda organisationer

Att känna till dina egna drivkrafter, samt vad som motiverar dina medarbetare är värt sin vikt i guld. Detta är speciellt sant om du handleder en medlemsstyrd organisation som lever på om ni har motiverade frivilliga medlemmar, men också nöjda anställda.

Ger du dina medarbetare en chans att lära känna sina förmågor, värderingar och varandra kan du skapa ett bättre samarbete, samt ökad tolerans mellan arbetsplatsens två grupper.
Idag kan du välja mellan individuell- eller gruppcoachning.

Individuell coachning för medlemsstyrda organisationer

All din kraft och energi hämtas från dina egna passioner. Men när var du senast nyfiken på hur dina värderingar och drivkrafter påverkar ditt arbete? Organisationen har sina värderingar, värdegrunder och mål, men hur stämmer de med dina?

Under individuell coachning utforskar och kartlägger vi din syn på organisationen men också hur ditt ledarskap matchar dina och organisationens förväntningar.
Syftet är att matcha ditt ledarskap med verksamhetens behov och mål, så att du kan fortsätta utveckla verksamheten på ett sätt du trivs med.

Gruppcoachning för medlemsstyrda organisationer

I gruppcoachning får du möjligheten att utvecklas tillsammans med andra människor i liknande arbetssituation. Varje deltagare får lika tid i gruppen under varje session utgår vi från varje deltagares personliga frågeställningar och unika situation.

Med hjälp av frågor, aktivt lyssnande, tydliggörande och övningar får du en unik möjlighet att byta erfarenheter och tankar med de andra deltagarna. Något som uppskattas högt under tidigare sessioner.

Under tillfällena kommer ni även lära er praktiska redskap i coachning som ni kan använda i ert dagliga arbete som ledare.
Syftet med gruppcoachning är att få en insyn och lära oss om hur våra beteenden, tankar eller mönster bidrar eller hindrar oss från att gör det som är viktigt för oss.

Då alla situationer är olika, lämnar vi gärna ett prisförslag skräddarsytt till just ditt företag.
Vill du boka en session eller har frågor, så är du välkommen att kontakta oss.